Takläggare Ludvika

Din snabba takläggare i Ludvika

Om företaget

Effektiva jobb utlovas

Tio-Tak erbjuder även våra tjänster inom andra områden utöver takläggning och takrenovering. Vi är en mångsidig firma som bland annat kan hjälpa dig med följande saker i Ludvika:

  • Byte av hängrännor och stuprör.
  • Byte av dörrar och fönster. Även här med egenproducerat material och där vi gärna hjälper dig med den viktiga installationen. Täta fönster och täta dörrar kommer att vara en bidragande orsak till en lägre energiräkning!
  • Fasadrenovering. Fasaden är liksom husets tak viktig att sköta om. Dels så skyddar fasaden huset och dels så är det till mångt och mycket den som ligger till grund för hur ditt hus uppfattas av andra. Vi kan hjälpa dig att få en snyggare fasad och vi gör gärna allt på en gång; fasadrenovering, takbyte och byte av fönster.

 

Vid våra takrenoveringar så jobbar vi så här:

  1. Snabbt. Vi gör jobben snabbare än våra konkurrenter tack vare en stor maskinpark, en noggrann planering och där vi alltid har vårt material på plats.
  2. Med gediget material: vi använder oss av högsta kvalitet i allt – tack vare egen produktion så är plåten av högsta klass.
  3. Noggrant. Varje projekt leds av en seriös arbetsledare som fokuserar på att varje detalj håller god kvalitet. En takmästare närvarar alltid och stor erfarenhet och kompetens utlovas.

 

Välkommen till din nya takläggare i Ludvika!

Nytt kvalitetstak snabbt och enkelt!